top of page

Mystery sokken challenge

Geen project om aan te werken, maar wel zin in een avond gezelligheid, dan kan je altijd meedoen aan een van Annemieke haar challenges die je na de Tijd voor jezelf Avond die je kan tijdens deze avond kan starten. Materialen voor deze challenges zijn in de winkel verkrijgbaar.

Tijd voor Jezelf Challenge - nr 1

Mystery Sokken Challenge | € 25,-

Je ontvangt in de winkel of via de post een pakketje met een streng echte handgeverfde sokkenwol (75% merino & 25% nylon) (favoriete kleur kan je aangeven) + een patroon. Hiermee ga je stap voor stap aan de slag. Via de besloten Facebookgroup en tijdens de Tijd voor jezelf Avonden kan je je voortgang delen. Natuurlijk vinden we het super leuk als je je eindresultaat deelt via de socials.

Schrijf je ook in op de nieuwsbrief. Zo weet je als eerste welk workshops ik ga geven en welke challenge eraan komen. 

Wat houd de Mystery sokken challenge in. Ik ga het jullie uit leggen.

In mijn webshop staat de mystery sokken box. Die kosten 25,00 euro. Wat krijg je: 1 streng sokken garen van 100 gram/ ca. 420 meter. Je krijgt er ook een patroontje bij. Daar gaan we met z'n alle een paar sokken mee breien. Zo hebben we met z'n alle dezelfde sokken gebreid. Zo kunnen we elkaar helpen en motiveren om eens een keertje echt aan die sokken te beginnen die je altijd al wilde breien. Het patroon wat er bij zit is niet moeilijk je hebt alleen wel een beetje ervaring hebben met het breien. We gaan 2 maanden aan deze challenge meedoen. We beginnen op Woensdag 28 februari bij love4yourcloset. Die avond kan je lekker aanschuiven en gaan we met z'n alle beginnen aan de sokken. Je hebt alleen wel een rond breinaald of DPN's nodig maat 2.50 mm. Wat je zelf het fijnste vind. Heb je deze niet, laat het mij even weten dan kan ik ze wel regelen. De kosten van die avond zijn €7,50. Je krijg een heerlijk kopje koffie en een taartje erbij. Geef je wel even op voor deze avond. Klik hier dan kun je je aanmelden op de site van Love4yourcloset.

Ik ga een facebook pagina maken wat besloten is daar kan je al je vragen en voortgang laten zien. 

Wie doet er mee? De Mystery sokken box is al te bestellen via de webshop.

De boxen worden verstuurd in de week van 21 februari.

Schijf je in voor de Nieuwsbrief

Bedankt voor het abonneren!

Sokken van de sokken challenge. Elke maand een paar sokken breien
meisje miek.webp
Eigen geverfde garens
bottom of page