top of page

CAL Back in time cuddle 2.0

Hier een berichtje van mij. Ik heb lang getwijfeld waar ik over zal gaan schrijven, maar ik ben eruit. Begin januari ga ik mee doen met een CAL en lijkt het mij leuk om jullie mee te nemen tijdens deze uitdaging waarin ik elke week een stukje patroon krijg dat uiteindelijk een geweldige deken zal worden. De CAL is ontworpen door Mr. Cey van Pera & Pasha. Een aantal keren heb ik meegedaan met een CAL. Als je hieraan deelneemt, dan ontvang je wekelijks op een vast tijdstip een stukje patroon dat je dan tegelijkertijd met alle andere deelnemers gaat haken. De patronen ontvang je via de Facebookpagina Crochet Studio, waarvoor je je kan aanmelden. Ik wil jullie laten zien hoe dat proces verloopt.


Ik heb -dat is al wel even geleden- aan een CAL mee gedaan van mr. Cey's Midsummer night vest. Ben hier super blij mee.

Dit vest is in 8 weken tijd gemaakt. Ik heb er met super veel plezier aan gewerkt. Elke week zag ik het vest mooier en mooier worden. Het is zeker een patroon dat ik nog een keer wil maken. Alleen moet ik de tijd vinden, want er zijn nog zoveel projecten die ik ook wil maken. ;) ;) ;)


Naast grote CAL’s die weken duren, heb je ook kleinere CAL’s. Ook heb ik hier aan deelgenomen en ontstond er in een kleine periode een heel leuke tas.Mr Cey heeft nog veel meer CAL’s gemaakt, die staan allemaal op de facebook pagina of op hun website. Je kan ook de pakketten bestellen op een website. Op 3 januari start een nieuwe CAL van Mr. Cey: De Back in time Cuddle 2.0. Ik heb begrepen dat dit een update is van hun allereerste CAL. die kan je vinden op hun Facebookpagina. De CAL duurt ongeveer 8 weken. Je kan zelf bepalen wanneer je eraan begint. Al doe je er een jaar over. Ik wil jullie elke week op de hoogte houden hoe het met mijn CAL gaat, volg hiervoor mijn facebookpagina en instagram. Hier een paar foto's van de Back in time Cluddle 2.0.


Het leuke is dat twee van mijn collega's ook mee gaan doen. We hebben alle drie voor een andere kleur deken gekozen. We starten op 3 januari met z'n drieën tijdens een avondje haken als het eerste deel van het patroon uitkomt. Ik heb er al helemaal zin in. Hieronder zie je mijn gekozen kleuren.

Ik hoop dat jullie het leuk. De volgende blog zal na 3 januari plaats vinden.


Groet Annemieke van An-Nie haakt.

157 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Hoe gaaf is dit zeg! Leuk om te lezen An 👍

Like
bottom of page