top of page

Sokken Challenge April

Bijgewerkt op: 25 jun. 2023

Start: 1 April

Klaar: 25 April

Voor: Mezelf

Patroon: Sokken race van Woll of Fame

Maat: 39

Naald: 2,5 mm

Garen: Mr. Cey sokz


Het was weer een hele uitdaging om deze sokken te breien. Gelukkig heb ik het tot een goed einde kunnen brengen. Ik heb het sokken garen een keer gekregen van Oscar van de wol winkel in Pijnacker. Ik heb deze keer de sokken tegelijk gemaakt dat was best zwaar voor mijn handen. Helaas ontdekte ik een foutje waardoor ik de sokken apart ben gaan breien. Gelukkig kon ik al gauw weer 2 sokken tegelijk doen. Het voordeel is dat je geen 2de sokken syndroom krijgt en 2 sokken tegelijk klaar hebt.Gelukkig heb ik daar geen last van.


Ik gebruik de #1paarsokkenelkemaand, als je mee doet kijk dan eens op de # op Instagram.

Hier zie je de foto's van de sokken.


Het zou heel erg leuk zijn als je ook meedoet met deze challenge.


Volg mij ook op Instagram @anniehaakt en @anniebreit Facebook @anniehaakt


Annemieke van Annie haakt. Tot de volgende blog.

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page