top of page

Sokkengektekal 2024 doe jij mee?

Hoe leuk is het om mee te doen met de sokkengektekal 2024 van Mirjam Molenbeek.

Heb je al een patroon en garen klaar liggen? Kleine uitleg hoe het in zijn werk gaat.


We gaan met z'n alle 6 weken aan sokken breien. Je mag zelf bepalen welke sokken je gaat maken. Je kan je zelf uitdagen met een moeilijk patroon, of lekker makkelijke sokken. Het is voor iedereen toegankelijk van beginner tot gevorderde sokken breisters of breiers. De sokken hoeven niet af te zijn maar het is natuurlijk wel erg leuk omdat voor elkaar te krijgen. Je kan via de Online BreiCampus van Mirjam Molenbeek lekker kletsen, in het breicafé. (mits je lid ben van de Online BreiCampus) wil je lid worden klik dan op deze Link https://www.mirjammolenbeek.nl/online-brei-campus/ Ik ben zelf ook lid can de Campus en daar ben ik super blij mee. Je kan ook voor een maand of 3 maanden lid worden. Ik zou zeggen probeer het 3 maanden en je leert zoveel meer op brei gebied.

Je mag zelf een patroon of garen kiezen dus je kan helemaal los gaan.Daar kan je alle informatie vinden om lid te worden van Campus.


Via Instagram kan je ook meedoen. Gebruik dan de #sokkengektekal en tag @mirjammolenbeek.nl in je storie of in je post. Zo kunnen we alle sokken volgen die gemaakt worden. Vergeet Mirjammolenbeek.nl niet te volgen op Instagram.


Ik doe ook gezellig mee met de sokkengektekal. Daar heb ik zo veel zin.


Mijn garen en patroon voor de sokkengekte 2024

Ik heb nu geen grote sokken op mijn naalden (brei momenteel veel baby sokjes) omdat deze sokkengektekal op 10 april begint, denk niet dat ik in 10 dagen een paar sokken kan maken. Heb genoeg projecten op mijn naalden staan dus breiprojecten genoeg op mijn naalden.


Met dit garen ga ik meedoen. Dit heb ik bij Eddna.nl besteld dus ik ben heel benieuwd hoe dit sokken garen breit. Heb nog niet niet met dit garen gebreit. Wat ik heb gehoord dat het heerlijk breit. Het patroon is ook van eddna die kan je gratis vinden op hun website.Ik heb op mijn website een leuk pakketje staan.


Het is een pakket bestaat uit 1 streng sokken garen en een patroon. Dit pakket kan je gebruiken voor de sokkengektekal, dan ben je in 1 keer klaar om de sokken te breien.


Ben je lid van Online BreiCampus staat er in het breicafé een kortingscode voor je klaar, of ben je geabonneerd op mijn nieuwsbrief dan staat daar ook een kortingscode voor je klaar. De code is tot 6 april te gebruiken.


Als je mee doet zou dat super leuk zijn laat dan even een berichtje achter als je meedoet.


Volg mijn ook op insta, Youtube en vergeet je niet te abonneren op mijn nieuwsbrief.


Veel brei en haak plezier.


Groet,


Annemieke van Annie Haakt en Breit.Annie aan de koffie en omringd door garen

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page