top of page

Cal Back in time cuddle 2.0 Deel 1

In een eerdere blog heb ik al over deze cal geschreven. Eindelijk is het begonnen. Donderdagavond zat ik klaar, want elke week komt een deel van het patroon tussen 19.00 en 20.00 online. 2 collega’s besloten dezelfde deken te maken. Goede reden om een app-groep te starten.Rond 19.15 uur appte mijn collega “we gaan beginnen!!!”. Ik dacht: “zo dat is snel, maar o wat leuk, snel het patroon printen en aan de slag”. Die avond hebben we aardig wat af geappt. Handig, want op deze manier kan je elkaar helpen als je iets niet weet. Zo heb ik een collega geholpen met een steek waar ze niet uit kwam. Ik heb er een filmpje van gemaakt en daarna snapte ze het wel. Kom je er echt niet uit dan kan je ook de Facebookpagina van the Cal raadplegen en vragen stellen.


Allereerst heb ik een kleurverdeling gemaakt hoe ik de banen wil gaan maken. Het was even puzzelen, maar ik denk dat het wel gelukt is. We weten hoe de volgende toeren worden gemaakt en welke kleur er bepaald wordt. Je weet nou ook de hoeveel je van elke kleur moet hebben.


De eerste 202 steken zijn gehaakt, dus het ging goed. Dat was het begin. De toer er na ging ik alleen maar stokjes haken. Ik heb met elke toer geteld hoeveel ik moest hebben. Geloof me anders kom je niet goed uit met de volgende toer. Ik heb toer 3 wel een keer of 7 uitgehaald. Soms was ik vergeten de 3 losse te haken, maar ja je hebt die losse wel nodig in de toer erna.

Grijs Papatya softie Licht grijsToen ik die goed had, kon ik weer lekker verder. Op naar het volgende garen Papatya softie. Bij dit soort garen heb ik altijd als ik de steken slecht zie. Dit keer ging het gelukkig vrij gemakkelijk. Die toeren waren dan ook zo klaar. Het laatste blokje gingen we weer een ander kleurtje doen. Het is heel erg fijn om met dit garen te haken. Het haakt heerlijk makkelijk weg. Ik heb die avond de laatste 2 toeren niet gehaakt, want ik moest de volgende dag gewoon weer werken. Die heb ik ‘s middags afgemaakt. Zo zit het eerste deel er alweer op en moeten we weer een weekje wachten op het volgende deel.


Dus tot de volgende blog


Annemieke van An-Nie haakt.

72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page