top of page

Cal back in time cuddle 2.0 Deel 2

Hier weer een berichtje van An-Nie haakt. Deel 2 is ook al online gekomen. Wat had ik daar zin in. Ik kon niet wachten. Mijn collega’s waarmee ik in een haak appgroep zit, waren de tijd aan het aftellen: nog een uur … nog een half uur. Het nieuwe deel van het patroon komt tussen 19.00 en 20.00 uur online. We zaten met smart te wachten. Het werd 19.00 uur en ik dacht “zal het al online staan? De vorige keer kwam het pas rond 19.30”. Ik had geluk, nu kwam het al om 19.00 uur.

Tijd om het patroon uit te printen en aan de slag te gaan.

Wat is het heerlijk haken met de Papatya softie. Mijn collega’s en ik dachten alle drie dat het een drama zou worden om mee te haken. Ik heb wel eens vaker met dit soort fluffy garen gehaakt, maar daar kon ik de steken niet zien. Wat een drama was dat. Maar deze softie is echt heerlijk haken. Enthousiast gingen we van start. Het zijn niet heel moeilijke steken. Je moet vooral goed op letten en vooral je steken te tellen! Als je dat niet doet, kom je soms niet goed uit en kan je alles weer uit halen. Daar wordt niemand blij van.


Inmiddels ben ik met twee dekens tegelijk bezig. Naast de Papatya softie had ik ook nog een verloop garen liggen van Papatya batik. Ik dacht daar ga ik ook eens iets mee doen. Ik heb uitgerekend hoeveel ik nodig heb voor een deken en kwam op 10 bollen.


Zelf had ik had nog 6 bollen liggen en heb ik 4 bolletjes besteld bij Pera & Pasha. Ik hoop dat ik het red om de 2 dekens tegelijk af te hebben. Het gaat de goede kant op, want we hebben alle drie deel 2 alweer klaar. We moeten weer wachten op het volgende patroon.


Tot de volgende blog met een nieuw stukje


75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page