top of page

Cal Rumors Tuniek Trui

De cal is inmiddels uit en ik ben bij mijn moeder geweest. Het was super gezellig. We hebben vreselijk gelachen. We hadden de eerste toeren gemaakt en toen kwamen we erachter dat ik erg los haak en mijn moeder te strak. We gingen allebei met een andere haaknaald verder. Mijn moeder ging met haaknaald 4.5 en ik met 3.5. We hebben toen gemeten en kwamen op dezelfde lengte uit. Wij dachten dat het toen helemaal goed ging komen, dus vrolijk verder aan de haak en de praat. We moesten toer 2 en 3 totaal 8 keer herhalen, ik was inmiddels klaar en mijn moeder zat op 5 herhalingen. Weer even meten om te kijken of het wel paste en zagen tot onze schrik dat die van mij te klein was en die van mijn moeder te groot. Ik had 10 cm. te weinig en mijn moeder 10 cm. te veel. We moesten er vreselijk om lachten en gingen maar wat drinken en even overleggen wat we zouden gaan doen. Mijn moeder ging met een halve haaknaald kleiner en 4 steken minder en ik moest er 8 steken bij doen, het kwam er dus op neer dat mijn moeder XS haakt en dus 73 losse op moet zetten met haaknaald 4 en bij mij is dat met haaknaald 3,5 85 losse op moet zetten. Allebei hebben we alles uitgehaald, uitgehuild en opnieuw begonnen. Dit was dus een leerzaam avondje hahaha, we hebben het gezellig gehad en vreselijk gelachen.


Tot de volgende keer. Als we het tweede deel gaan haken.


Annemieke van Annie haakt.
44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page