top of page

Cal Rumors Tuniek Trui. Deel 2


Het is weer dinsdag geweest en dan is het tijd om verder te gaan met deze mooie trui. Mijn moeder en ik doen dit samen. Elke dinsdag avond ga ik naar me moeder om gezellig een avondje te haken. Het is voor mij echt heerlijke ontspanning.


Wij kijken er altijd naar uit. We hebben het allebei weer geprint dus we konden aan de slag. Mijn moeder ging het alvast even door lezen en zei: "Kan ik dit wel"? Mijn reactie: "Natuurlijk kan jij dit en anders kijk we er samen naar". M'n moeder en ik hebben heerlijk zitten haken. Ik ben inmiddels met het eerste gedeelte klaar. Mijn moeder ook bijna. We gaan van de week gewoon op ons gemak weer verder. We hebben een week de tijd, dus we gaan rustig door. Aangezien ik ook nog heel veel andere projecten heb liggen, zal ik mij niet vervelen.


Wil je nog meedoen met dit mooie project kijk dan even op Pera en Pasha.


De rest van de foto's kan je zien onder het kopje "foto's". Daar plaats ik veel foto's van de projecten waar mee ik bezig ben.


Tot de volgende blog!


Groetjes Annemieke van Annie haakt

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page