top of page

Cal Rumors Tuniek Trui Deel 5

Ik ben een beetje later dan normaal maar dat komt omdat ik ook met andere hele leuke projecten bezig ben, maar dat mag de pret niet drukken om dit deel als nog te plaatsen.


Dus bij deze. Het was een hele drukke week. Heb toch de tijd gevonden om aan de trui te werken. Gelukkig was het niet heel veel wat we moesten doen. We gingen beginnen aan de mouwen. Dat is altijd een lastig iets, er klopt bij mij nooit iets van, of ze zijn te klein of ze zijn te groot. Het viel gelukkig mee. Ik kwam er wel achter dat ik 2 steken minder had. Maar hij paste perfect dus ik heb de andere mouw ook zo gedaan en dan gaan we wel zien hoe het verder uit pakt met het volgende deel.


Bij mijn moeder was het een stuk lastiger want die vond hem heel erg wijd dus we gingen even kijken hoe we dat gingen oplossen. We hebben er samen naar gekeken.Mijn moeder is met een maat kleiner gaan haken maar dat vonden we erg voelen als een plank. Ze ging het toch maar doen omdat het mooier was en ze ging per onderdeel kijken hoe het uitpakte.Inmiddels is deel 6 ook al uit dat komt in mijn volgende blog. We moeten daar nog aan beginnen, Die komt volgende week uit.


Hou mijn you tube kanaal ook in de gaten daar komen regelmatig een filmpje op.


Tot de volgende blog.


Annemieke van Annie Haakt.

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page