top of page

Cal Rumors Tuniek Trui Deel 6

Het is alweer een tijd geleden dat deel 6 uit is gekomen. Ik ben met heel veel projecten bezig. Daarom duurde het wat langer. Maar het was super leuk om te doen. Helaas kan je de trui onder in de kast doen omdat het veel te warm daarvoor is. De mouwen is altijd een lastig iets voor mij. Het klopt vaak niet of ze zijn te klein of veel te groot, dan klopt het patroon wel. Ik heb de mouwen wel iets langer gemaakt dan normaal, omdat ik ze zelf te kort vond.

Ik ben super blij met het eind resultaat. Hij is voor nu wel heel erg warm dus hij komt met de herfst weer uit kast.


Wil je dit pakket ook nog haken ga dan snel naar pera en pasha


Tot de volgende blog maar weer.


Groetjes Annemieke van Annie Haakt.

59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page