top of page

Garage Sale bij Pera en Pasha

Hoe leuk is dat! Een garage sale bij een wolwinkel. Ik vind het altijd een feestje om daar naar toe te gaan. Meestal ga ik samen met mijn moeder. Natuurlijk gingen we alleen kijken. Ja echt, alleen kijken. Haha ... dat is natuurlijk alleen maar wat we zeggen tegen onze mannen zodat we toch kunnen gaan. In de link hier onder zie je een klein voorproefje van de Garage Sale https://www.facebook.com/201746386652416/posts/1221171601376551/


Het is een jaarlijks terugkerende gebeurtenis. Het is altijd een feestje om daar naar toe te gaan. Het is dan ook echt druk. Wij waren er rond een uur of 9 zodat er nog genoeg keuze was, want op=op. De meeste mensen gingen met stapels pakketten met wol de winkel uit. Dat zie je hier aan de foto's wel.


Mijn moeder en ik gingen gezellig naar de Garage Sale en de kinderen waren ook mee. Die hoopten dat het hondje er ook was. Terwijl zij het hondje aaiden, keken wij rustig rond.


Als je zo veel wol bij elkaar ziet liggen, weet je soms echt niet wat je moet kiezen. Ik was op zoek naar grijs, zwart en crème. Ik heb een leuk ontwerp voor een vest in mijn hoofd, maar die kleuren hadden ze helaas niet. Wat ik wel tegen kwam is mooi oranje wol wat gemêleerd is. Ik heb nog een bol wit liggen ik denk dat dat een mooie combinatie word. Wordt vervolgt......

Ik heb ook nog heel mooie dikke wol gekocht in de kleur crème (3 bollen), licht grijs, donker grijs en roze. Dit vind ik een super combinatie. Daar ga ik 2 heel mooie sjaals van maken.


Ik heb altijd graag iets om mijn nek heen. Dan komt een sjaal altijd van pas. De crème-kleurige kan overal bij. Ik probeer altijd bij mij outfit een sjaal te vinden die er leuk bij staat.

Dit zijn mijn aankopen geweest bij de Garage Sale. Dus al met al valt het best wel mee. Hihi... ...


Aangezien mij moeder er ook bij was zal ik even laten zien wat zij heeft gekocht.


Wij hebben van de zomer een heel leuk jurkje gehaakt die gaat ze van gemêleerde wol maken. Dit ontwerp is dan lekker warm voor van het voorjaar of het najaar.


Het wordt denk ik een super leuk jurkje of een lekker warme trui. Het is maar net hoe je het bekijkt ;)

Dit zijn de andere pakketten die mijn moeder heeft gekocht. Dus bij mij valt het best wel mee. Ze weet nog niet zo goed wat ze er mee gaat maken. Waarschijnlijk worden het heerlijke truien en een leuke tuniek. Als de projecten klaar zijn zal ik ze showen op mijn blog.


Het was een leuke ochtend en tot volgend jaar bij de Garage Sale bij Pera en Pasha.

Alle bollen bij elkaar. Het valt best wel mee.


Tot de volgende blog xxx90 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page