top of page

Het nieuwe jaar.

We gaan dit jaar een mooi haak jaar van maken.


Ik heb heb erg veel zin om mijn producten met jullie te delen. Ik hoop dat jullie net zo gek op haken zijn als ik. Vorig jaar heb ik de wikkels van de bolletjes garen bewaard. Dit waren er 319 bolletjes en 50434 meter draad. Er zijn nog meer mensen die hun wikkels hebben bewaard. Er waren mensen die er het dubbel aantal wikkels hadden. Dus het is nog niet zo erg.


Als ik een haakwerkje af heb schrijf ik er een stukje over. Ik vind het heerlijk om te haken en dit met jullie te delen. Daarom ga ik ook meer foto's met jullie delen. Jullie kunnen mij ook volgen via Instagram en Facebook. Als jullie iets willen weten of ergens niet uit komen, mogen jullie dat zeker vragen. Als je niet uit het patroon komt, help ik je graag! Want als we elkaar helpen dan kunnen we weer lekker verder met ons haakwerk.


Ik wil jullie meenemen in mijn haak wereld. Er komen kleine stukjes over mijn haakwerk en er komen ook meer foto's op de site waar ik mee bezig ben. IK ben bezig om mijn website een beetje te veranderen. Mocht je toch iets willen hebben of wil je iets bestellen stuur gerust een berichtje of een mail.


Ik wens iedereen een heel gelukkig nieuwe jaar. Dat we maar veel meters mogen gaan haken.


Groetjes Anniemieke van annie haakt.

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page