top of page

Moeilijke tijden

Het is voor ons allemaal een lastige tijd. Werken gaat gewoon door, omdat ik in een vitale sector werk. Ook al werk ik niet aan het bed maar meer administratie voel ik me soms zo machteloos. Ik heb 15 jaar aan het bed gestaan helaas door lichamelijke klachten is dat niet meer mogelijk. Zeker nu, is het voor mij extra moeilijk om dat te accepteren. Ik heb 4 maanden thuis gezeten omdat het allemaal te veel was geworden. Ik ben stukje bij beetje aan het op krabbelen. Werk inmiddels 3 keer 3 uur. Op therapeutische basis. Door het coronavirus komt er extra druk op mij te staan omdat mijn kinderen van 4 en 8 thuis zitten. Dat wordt thuis leren voor de kinderen. Dus heb mijn best gedaan om een schema te maken voor de kinderen. Het is best lastig om een mannetje van 4 heel de dag bezig te houden. Het kost mij ook nog eens extra energie. Maar ja het is even niet anders dus we gaan het er beste van maken. Het is voor iedereen een moeilijke en onzekere tijd.


Ik kwam tot een idee om iets te doen voor mijn collega's. Die doen zo ontzettend veel werk waar ik niet bij kan helpen. Ik kwam een heel leuk bloemetje tegen dacht die plak ik op een kaart. Dat bloemetje kwam ik tegen op Wendy's home collectie Om mijn collega's een hart onder de riem te steken. Ik ben lekker aan de slag gegaan tussen het werken en het thuis lees geven ook nog eens kaartjes aan het maken. Ik heb inmiddels al 100 kaartjes gemaakt. Die ga ik van de week uitdelen op me werk.


Ik hoop dat iedereen doet wat de minister zegt. Laten we het allemaal hanteren om het onder controle te houden. Ik hoop dat we allemaal een beetje kunnen helpen ook al is het iets kleins. Laat de kleine ondernemers niet stikken en laten we allemaal op houden met hamsteren want daar wordt je niet blij van. Zeker het zorg personeel of andere mensen die in een vitaal beroep werkt niet als die na een dienst boodschappen moeten doen en alles is op.


Lukt het niet om een kaartje te maken. Stuur mij een berichtje en zal ze voor je maken en op sturen.


Samen staan we sterk!!!!!!!


Annemieke

67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page