top of page

Projecten die ik de afgelopen tijd heb gemaakt

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een blog voor mijn eigen site heb geschreven. Ik schrijf momenteel ook voor een, hele leuke en gezellige wolwinkel in Pijnacker. Die hebben jullie al vast voorbij zien komen: Pera & Pasha. Zij hebben sinds kort ook een leuke Vipp. Je krijg dan kortingen, leuke blogs, speciale Cals van mr. cey en een leuke facebook pagina, waar elke week een patroon op komt te staan. Het is een besloten groep, dus je moet wel een Vipp-arragement abonnement hebben. Dus ga naar de website en neem dat abonnement.


Ik haak en test-haak ook voor Pera & Pasha, wat ontzettend leuk is, ook al zit er soms wel een tijdsdruk op. Dat mag de pret niet drukken. Je haakt ook weer eens met andere materialen, wat erg leuk is. Ik heb ook een dekentje gemaakt van vierkantjes. Eigenlijk heb ik hekel aan vierkantjes haken, want je moet het ook nog eens allemaal aan elkaar zetten, wat een monster klus is.


Dit zijn een aantal projecten die ik mocht haken voor Pera & Pasha.


Ik heb wel, tussen door, nog wat voor me zelf gehaakt en gebreid, ook al is dat niet zo heel veel. Tussen de projecten voor Pera & Pasha, heb ik ook, wel eens, tijd voor eigen projecten. Ik heb in mijn vakantie een aantal projecten gemaakt, dat gaan jullie lezen in mijn blog volgende maand, bij Pera & Pasha. Ik kan daar nog weinig over vertellen. Kan je wel vertellen dat ik een vest heb gemaakt voor een collega. Dat is altijd wel spannend. Als die af is, of die dan ook daadwerkelijk past. Ik kan jullie vertellen dat het vest goed gelukt is en dat mijn collega er erg blij mee is. Ik ben dan ook weer super trots op mezelf dat ik het tot een goed eind resultaat heb gebracht.
Een tijdje geleden had ik ook een paar sokken op de naalden staan en die zijn inmiddels af. Het zijn supervrolijke gekleurde sokken geworden. Het garen is van Lang Yarns soxx. In een van mijn vorige blog kun je lezen over sokken breien. Als je eenmaal aan breien van sokken gaat beginnen kan niet meer stoppen. Ik heb er al een aantal gemaakt. Er staat bij mij áltijd een sok op me naalden. Nu ik dit schrijf, besef ik me, staat er helemaal geen sok op mijn naalden. Dus dat betekend dat ik maar snel een paar sokken moet gaan opzetten.
Wat heb ik nog meer op mijn haaknaald of brei naalden heb staan, is best wel veel eigenlijk.....oeps....

Ik zal het is een keertje af moeten maken. Ik zal jullie vertellen wat ik op de naalden heb staan:


- Trui uit de Fam. Dat is een super leuk tijdtijdschrift, met allemaal hele leuk haak- en brei projecten.

- Trui met garen die koperdraadje heeft geverfd en het patroon komt van Pera & Pasha.

- Deken die ik maak van restjes sokken wol. Daar ben ik alleen nog niet zover meer. Misschien ga ik dat inplannen. Dat ik er een half uurtje dekenbreien van maak, als ik ga handwerken.

- Sokken die ik, na ik deze blog heb geschreven, heb ga opzetten.

- Sjaal van katiagaren, wat eigenlijk een deken moet zijn hahaha. Die ga ik, denk ik, uit halen en iets anders van maken.

- Vest uit het boek van scheepjes, waar ik de bovenkant nog van moet maken. Ik weet nog niet wat ik daar mee gaat doen. Ik ga daar nog geen eens rustig over nadenken.

- Vest van vierkantjes, daar moet ik echt weer eens aan verder, want die wordt echt wel heel erg leuk. Die ga ik maar weer eens opzoeken.


Volgens mij, zijn dat de projecten waar ik mee bezig ben. Ik denk dat ik maar een haak/brei-half-uurtje-planning moet maken, waar ik aan moet werken in dat half uurtje. Ik denk dat dat het vest met de vierkantjes word, want dat wordt, denk ik, een eindeloos project. Dat is het plan om eens op te gaan pakken.


Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot de volgende blog


Groetjes Annemieke van Annie haakt.

56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page