top of page

Sokken Challenge Februari

Bijgewerkt op: 29 mei 2023

Start: 1 Februari Klaar: 19 Februari Voor: Mezelf Patroon: Candy Sokken Maat: 39 Naald: 2,5 mm Garen: Durable Socks Paars en Groen


Dit patroon staat in het vrolijke sokkenbrei boek van @Mr.Knitbear en @Dendennis. Ik heb geprobeerd om me aan het patroon te houden maar dat is helaas niet gelukt. Ik kreeg mijn draadspanning niet goed en de sokken werden erg strak. Dus ik heb er uiteindelijk maar gewoon strepen sokken van gemaakt. Het was super leuk om te doen. Ook al is het best simpel maar toch net even wat anders dan de gewone sokken. Sokken breien is gewoon heel erg leuk om te doen. Ik heb altijd een paar sokken op mijn naalden staan.

Hier zie je de foto's van de sokken.


Volg mij ook op Instagram en Facebook @anniehaakt en @anniebreit


Annemieke van Annie haakt. Tot de volgende blog.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page