top of page

Sokken Challenge Januari

Start: 8 Januari

Klaar: 10 Januari

Voor: Mezelf

Patroon: Coffee and Cable socks

Maat: 39

Naald: 2,5 mm

Garen: Dit garen is geverfd door @koperdraadje


Ik heb deze sokken gemaakt in januari voor de sokken challenge die ik ben aan gegaan. Super leuk om het te doen. Elke maand een paar sokken breien is soms wel een uitdaging. Ik heb voor mezelf een aantal regels gesteld die kan je Sokken challenge.

Als je meedoet gebruik dan de #1paarsokkenelkemaand


Dit patroon is van Lunasterknit zo heet ze op Instagram. Het is een Engelstalige patroon. Dat is voor de meeste mensen niet erg moeilijk, maar voor mij is het best een uitdaging aan gezien mijn engels niet heel erg goed is. Het gaat wel steeds beter moet ik zeggen. Deze sokken waren best snel klaar nou moet ik er wel bij zeggen dat ik een klein beetje mezelf makkelijk heb gemaakt. Ik had al 1 sok af voor januari dus ging ik mezelf uitdagen om dit paar sokken af te maken.


Hier zie je de foto's van de sokken.


Volg mij ook op Instagram en Facebook @anniehaakt


Annemieke van Annie haakt. Tot de volgende blog.


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page