top of page

Sokken Challenge Maart

Start: 1 Maart

Klaar: 26 Maart

Voor: Mezelf

Patroon: Bananen Sokken

Maat: 39

Naald: 2,5 mm

Garen: Koperdraadje


Dit zijn de sokken van Maart. Ik zag het patroon voor bij komen bij @it.is.a.sarah op You-Yube. Heb het patroon opgezocht en het was een gratis patroon. Het was een heel makkelijk patroon dus dat was een eitje. Er zat geen hiel in, dat vond ik best raar. Het leek mij dat dan je sok erg af gaat zakken. Dus ik heb er maar een hiel in gedaan en ze zitten nu perfect. Ben erg blij dat ik er een hiel in gemaakt hebt.


Vergeet niet de #1paarsokkenelkemaand te gebruiken zodat ik af en toe erop kan kijken wie er mee doen.

Hier zie je de foto's van de sokken.


Het zou heel erg leuk zijn als je ook meedoet met deze challenge.


Volg mij ook op Instagram en Facebook @anniehaakt en @anniebreit


Annemieke van Annie haakt. Tot de volgende blog.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page