top of page

Test haken

Soms zie je leuke projecten voor bij komen. Dan zijn ze op zoek naar iemand die kan test haken. Super leuk om te doen. Ik heb dit keer een kussentje mogen test haken. Er stonden 2 teckels op. Nu heb ik niet zo veel met honden, maar ik vond deze wel erg grappig, omdat ze op de voorkant staan en op de achterkant. Ze lopen van de voorkant naar de achterkant. Dat zag er super grappig uit. Nadat ik het patroon binnen had gekregen van Laura, kon ik beginnen. Toen ben ik op zoek gegaan naar garen. Ik heb heel veel bolletjes van scheepjes softfun. Ik ben gaan kijken of de naald dikte een beetje overeen kwam met wat er in het patroon stond. Dat is wel zo makkelijk om de naalddikte aan te houden. Dan kloppen de maten ook beter.


Ik had inmiddels de bolletjes gevonden en ben aan de slag gegaan. De eerste rijen waren makkelijk want het waren allemaal vasten. Daarna begon de vele kleur wissels en het tellen. Dacht ik ga het niet elke keer uit elkaar halen want dat wordt toch niks. Soms werd ik wel een beetje gestoord van die vele draden. Maar de aanhouder wint.Het was inmiddels al laat op de avond en kwam er achter dat er ergens een fout in zat. Dus ben ik maar gestopt en heb ik het de volgende dag weer op gepakt om rustig even te kijken waar de fout zat. Tellen is niet mijn sterkste kant :) Dus heb toer voor toer uit gehaald en de rij geteld. Gelukkig hoefde ik maar 3 toeren uit te halen. Daarna ben ik weer rustig verder gegaan met het haken. Het ging me steeds beter af. Ik was ook met het moeilijkste begonnen en dat was de voorkant. Dus de achterkant ging me beter af. Het waren ook minder kleur wissels.


Het kussentje was die dag ook af. Was super leuk om te maken.Het patroon is te vinden op de website van Gek Op Haken en is gemaakt door Laura Dijkstra.


Ik heb er met plezier aan gewerkt!90 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page