top of page

The Spice of Market

Ik zag een hele mooie deken voorbijkomen komen op facebook. Aangezien ik al heel veel dekens heb gemaakt dacht ik, Ja wat moet ik nog met een deken?

Toen kwam ik op het idee om hem te haken voor een vriend van mij. Die hebben sinds kort een huis dacht een mooi kado voor het nieuwe huis. Ze wisten nog niet goed welke kleuren ze in het huis gingen doen.

Ik heb een aantal voorbeelden gestuurd en ze vonden die paarse met petrol wel erg mooi. Had deze dekens ook aan mijn vriendin laten zien. Die vond ze ook erg mooi. Zij had een vriendin die ook een huis had kregen dus ze dacht ook die ga ik voor haar maken. Zij koos voor de oranje met blauw. Het patroon kan je vinden op Ravelry. Het is een kooppatroon maar dat mag de pret niet drukken. het meer dan de moeite waard.Ik kan er wel veel over gaan vertellen maar je kunt het ook zelf ervaren. Hier onder zie je de foto's die mijn vriendin en ik naar elkaar stuurde.Het zijn heel wat foto's die we gemaakt hebben. Het is ook zo leuk om hetzelfde project te maken en dan te laten zien wat het wordt. Zo kun je ook elkaar helpen als je iets niet weet.


Dit is eind resultaat. Wat zijn ze gaaf geworden!!!!


Tot de volgende blog


Annemieke van Annie Haakt


113 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page