top of page

Wat heb ik gedaan deze week.

Bijgewerkt op: 24 feb. 2020

Na de sokkenbreiworkshop heb ik heel veel gebreid, want ik had nog sokken liggen die ik af moest maken voor een vriend van mij. We hadden huiswerk gekregen dus dat moest ook nog gebeuren. Zelf was ik bezig met kniekousen die moesten ook eens afgemaakt worden. Was blij dat ik de afwisseling kon maken tussen breien en haken. Nou gaat het breien me aardig af. Ik moest mijn breitechniek aanpassen, maar gelukkig is dat goed gekomen. Het breit zo heerlijk weg die sokken, dus heb ik al weer een nieuw bolletje sokkenwol gekocht.

We gaan ook op Koningsdag op de markt staan in Bergschenhoek dus dan vond ik het wel een leuk idee om er een aantal te hebben voor op de kraam. Dus we gaan vrolijk verder met sokken breien.

Heb een tijdje terug ook een boekje gekocht sokken haken wat super leuk is. Daar stonden ook die kniekousen in, de kniekousen zijn inmiddels af dus moest ik toch iets nieuws bedenken. Nou heb ik vaak wel wol in voorraad dus ik ging even kijken en had nog een mooie sokken wol liggen van mr. Cey bruin met oud-roze daar ga ik een paar sokken van haken. Daar heb ik al een begin in gemaakt. Vandaag heb ik een jurkje aan van Haakvrouw. Dacht ik heb nog hele mooie blauw wol liggen misschien kan ik er nog wel 1 van maken omdat die zo lekker zit. Daar ga ik nog even over nadenken,

Paar sokken Boekje Voor het jurkje out-fit

Van de week ga ik foto’s plaatsen, dat zijn foto's die ik heb gemaakt en die ik naar mijn vriendinnen, man en mijn moeder stuur of die ik heb geplaatst op Instagram of Facebook.

Dinsdag 18 februari heb ik het vervolg workshop van het sokken breien dan komt er weer een stukje op mijn blog.

Tot de volgende blog.

Groetjes Annemieke van Annie Haakt.

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page