top of page

Zomerpakket XXL

Pera & Pasha hebben super leuke boxen. Zo was er een zomerpakket XXL. Daar zitten 6 verschillende projecten in. Het zijn ook nog eens uit een lopende projecten. Zo zit erin "een Armbandje of enkelbandje maken", "boodschappen tas", "macramé planthanger", "een knuffeltje", "een sjaal" en "een omslagdoek". Voor iedereen zit er wel iets bij. Het zijn niet van die hele grote projecten. Dus dat kan je makkelijk meenemen op vakantie. Heerlijk om voor de tent, of bij het zwembad te kunnen haken. Ik moet jullie wel bekennen dat ik nog steeds niet alle projecten heb gehaakt. ;) ;) ;) Daar moet maar eens verandering in komen. Ik ga proberen om jullie op de hoogte te houden van de projecten. We gaan eerst maar eens de zomer box laten zien.

Zomerpakket XXL

Jullie zien dat de foto met de drie bolletjes al aan gebroken zijn, daar heb ik een enkelbandje van gemaakt. Dat was ouderwets knopen. Dat deed ik toen ik tiener was. Zo leuk dat sommige dingen weer te komen. Ik heb dit enkelbandje ook gemaakt van de zomer, op vakantie. Het was erg warm dus dan zijn kleine projecten super handig.

Van de mint groene Cahlista garen daar kan je een heel leuk boodschappen tas van maken. Zelf heb ik dat nog niet gedaan, zoals je op de foto kan zien. Ik ga me er is in verdiepen. Alles moet je een keer geprobeerd hebben. Er is op Facebook ook een rage geweest van de boodschappen tassen. Je werd er mee dood gegooid. Dus ik ga me er maar ook eens een keer aan wagen.


De blauw papayta Ribbon. Ik heb nog niet met die garen gewerkt. Dus voor mij is dit helemaal nieuw. Ik heb al wel eens macramé gedaan, maar dat was met speciaal macramé touw. Dus ik ben erg benieuwd hoe dit gaat worden. Moet jullie eerlijk vertellen dat ik hier niet zo van hou. Wel macramé maar van dit materiaal maak ik meestal een mandjes voor in de kast of op de kast. Maar we gaan het zeker een keertje proberen.

Dit is een hele leuke knuffel. Ik wist niet meer dat die er in zat, dus ik ga hem maar eens maken. Dit is ontworpen door Mr. Cey van Pera&Pasha. Ik heb al meerdere knuffels gemaakt dus deze kan er ook nog wel bij. Dit is zeker leuk om te maken, maar nog meer als kraamcadeautje te geven. Het garen waar het mee gehaakt is goed gekeurd om aan baby's te geven. Je kan ook voor prematuur kindje haken, dat zijn inktvisjes.
Wat een gaaf kleur verloop heeft deze garen. Het patroon heb ik al eens een keer in een andere kleur gemaakt. Het is een super leuk patroon. Het is best dun garen, maar dat maakt het juist zo mooi. Je haakt dit op haaknaald 4.5, daar wordt de sjaal heel losjes van. Helaas heb ik daar geen foto meer van. Ik heb wil deze nog wel eens maken en ben benieuwd hoe het kleurverloop er dan uitziet.Ik heb geen foto van de bol wol en het patroon. Omdat het al een tijdje geleden is. Van de zomer dus. Heb ik alleen een foto waar ik er mee bezig ben. Deze sjaal is erg zacht en valt soepel om je nek. Deze heb ik mee genomen op vakantie en daar heb ik hem verder afgemaakt.

Hierbij heb ik jullie laten zien wat er allemaal in de het zomerpakket XXL zit. Ik ga proberen om alles nog eens te maken. Naast mijn werk en kinderen en de opdrachten die ik krijg. Ach haken kan je overal en nergens doen. Meestal neem ik mijn haak werk over mee naar toe.


Heb laatst ook het winterpakket gekocht, in mijn volgende blog laat ik jullie zien wat daar allemaal in zit. Ik ben stiekem al begonnen aan een aantal projecten die daar in zitten.


Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Tot de volgende blog.


groet Annemieke van An-Nie Haakt.

69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page