top of page

Blog uit de oude doos.

Bijgewerkt op: 29 mei 2023

Ik zit momenteel op de bank als ik dit aan het maken ben. Zat zo eens om me heen te kijken naar de projecten ik allemaal bezig ben en dat zijn er best wel veel. Eigenlijk te veel. Ik moet nou maar eens iets af gaan maken voor dat ik een nieuw project ga beginnen.


Zoals je in mijn vorige blog heb gelezen had ik er al een aantal in staan.


- De trui uit de Fam ben ik nog niet verder mee gegaan.

- De trui met het garen van koperdraadje moet ik alleen de mouwtjes nog.

- De deken met restjes sokkenwol komt nooit af hahah. Ik moet eigenlijk ook zeggen dat ik heb de breinaalden eraf gehaald maar niet meer weet welk nummer het is.

- De sokken zijn af.

- De sjaal van katia garen heb ik opgeruimd daar ga ik ook nog wel eens wat mee doen.

- Het vest uit het scheepjes boek heb ik ook maar aan de kant gelegd omdat dat een zomer vestje wordt en ik nu lekker bezig ben met de herfst of winter.

- Vest van vierkantjes, Die heb ik inmiddels gevonden. Ik ga daar maandag mee aan de slag. Dan elke dag een half uurtje. Ik zal het ook posten op mijn Instagram en Facebook. Dat is dan een mooie stok achter de deur.


Deze projecten daar ben ik mee bezig of die heb ik even weg gelegd.


Nieuwe projecten gestart. oeps was niet de bedoeling maar ja zo gaat dat soms.


- Een deken uit het boek van Journey ook wel bekend als The Guy With The Hook. De deken heet Rainbow Subway. Deze maak ik voor een vriendin van mij. Ik kan je wel vertellen dat het super gaaf is en dat je om de toer van kleur moet wisselen. Dan kunnen jullie wel indenken dat het heeel veeel draadjes zijn om af te werken. De deken wordt gemaakt met het garen van Scheepjes de Cahlista. Het zijn ook nog eens 107 kleuren die erin gaan.

- Ik ben ook begonnen aan een paar sokken. Niet gewone sokken maar lekker dikke sokken. Deze brei ik op maat 3.5mm. Het is wel lekker breien, je breit ook veel minder toeren dus je bent sneller klaar. haha. Ik maar deze voor een nicht van mijn vader. Ik hoop dat ze deze week afkomen. Het garen is van Lammy Yarns. Noorse sokken garen dus kouden voeten heeft ze straks niet meer. Nou ja haar man dan. Ze zijn inmiddels klaar.

- Ben even in mijn voorraad wol gaan kijken en daar daar kwam ik hele leuke herfstachtige kleuren tegen. Dus ik bedacht dat ik daar een heerlijk trui van ga breien. Het patroon is van Woll of Fame. Het patroon heet: Ik heb geen zin om hem in elkaar te zetten trui. Je breit heb van boven naar beneden. Super fijn is dat.

- Ik ben met nog een aantal dingen bezig maar daar kan ik helaas niks over zeggen. Wanneer het tijd daar is, laat ik jullie dat wel weten.


Hier een paar foto's van de projecten war ik mee bezig ben of inmiddels al klaar mee ben.


Ik moet wel zeggen dat ik een beetje onrustig word van zoveel projecten te gelijk. Ik ga nu maar eens even een aantal projecten afmaken, dan hoop ik meer rust te krijgen. Hebben jullie dat ook? Wat zijn dan jullie oplossingen hier? Laat het me weten via insta of facebook. Je kan een reactie hieronder plaatsen.


Het is nu 13 April 2023 dat ik dit weer aan het lezen ben. Inmiddels is de deken klaar en is de trui ook klaar. De deken heb ik voor een vriendin gemaakt waar ze heel erg blij mee is. De trui die heb ik al wat afgedragen die is zo lekker en heerlijk om te dragen. Ik ga jullie weer proberen om op de hoogte te houden waar ik allemaal mee bezig ben, het is alweer veel te lang geleden. Dus er komen weer erg leuke blogs aan. Dit is nog een blog uit de oude doos.


Jullie zijn weer een beetje op de hoogte. Ik ga proberen om jullie weer op de hoogte te houden van de handwerk prikkelen.


Groetjes van Annemieke van Annie Haakt.


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page