top of page

Telefoon tasje

Bijgewerkt op: 29 mei 2023

Paar weken geleden heb ik een video gemaakt over de telefoon tasjes. Die zijn zo handig om even snel om te doen, dan snel je telefoon en sleutels in te doen. Vaak heb je in de zomer een rokje of een jurkje aan waar geen zakken in zitten. Dan is een tasje wel erg makkelijk.


Ik heb 1 tasje van katoen gemaakt. Die katoen is van Mr .Cey die kun je kopen bij Pera & Pasha. Het is een hele leuke winkel waar je heel veel verschillende garens kunt kopen. Dan de roze met geel. Ik had die bolletjes nog liggen dus ik dacht ga er een tasje van maken.


Het tasje met de panter print heb ik gemaakt met Mr. Cey Re-Mix die kun je ook vinden bij Pera & Pasha. Ik heb veel liggen van verschillenden kleuren dus heb naar de koper een aantal foto’s gestuurd wat een mooie combinatie zou kunnen zijn. Uiteindelijk is het een panterprint geworden.Het maken was een leuke uitdaging. Ik had nog nooit tapestry techniek gebruikt en zeker niet met 3 kleuren dus was veel proberen en uithalen en opnieuw beginnen. Maar al zeg ik het zelf hij is best goed gelukt. De koper was er erg blij mee.Je kunt ook eventueel andere garen ervoor gebruiken. Waarschijnlijk heb je zelf wel ergens onder in de kast bolletjes liggen.


Wil je een pakket met alles erin? Ook dat kan ik voor je regelen. Dan krijg je het patroon erbij. De inhoud is dan de aantal bollen die je nodig hebt en het patroon. Heb het telpatroon helemaal uitgeschreven en er zit een telpatroon bij. Mocht je bij het lezen van de tekst er niet uitkomen dan kun je het telpatroon er naast leggen.


Groetjes Annemieke van Annie haakt.

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page